BioPartner Center Leiden

Wij bieden flexibele kantoor- en laboratoriumfaciliteiten voor bedrijven die onderzoek verrichten met name gericht op de ontwikkeling van medicijnen en vaccins. Door onderlinge contacten met collega-huurders stimuleren we de samenwerking tussen bedrijven die gevestigd zijn in het BioPartner Center. Collega bedrijven kunt u ontmoeten op de gang, op de maandelijkse huurdersborrel, op de jaarlijkse BBQ of op het nieuwjaars ontbijt.
home

Faciliteiten

BioPartner levert een breed en flexibel pakket van diensten. De kracht van BioPartner is flexibiliteit zowel in tijd, omvang als gedrag. Startersfaciliteiten, kantoor, gedeeltelijk ingerichte laboratoria en diverse diensten kunnen snel en flexibel geleverd worden. Kortdurende contracten, korte opzegtermijnen, kleine of grote uitbreidingen, snelle verhuizingen etc. Het is allemaal zo geregeld met een vast klein team van hands on mensen.

people

Netwerken

BioPartner heeft een bijzonder en groot netwerk. Startende bedrijven worden gefaciliteerd en ondersteund in hun bedrijfsvoering waardoor ze zich uitstekend op hun “core-business” kunnen concentreren. Het BioPartner netwerk helpt daarbij. Huisvestingsproblemen, het organiseren van facilitaire zaken alsmede de organisatie van IT wordt uit handen genomen. Mogelijkheden voor additionele ondersteuning op financieel, administratief, personeel en juridische terreinen kan BioPartner bij helpen middels haar uitgebreide netwerk. Daarnaast organiseert BioPartner maandelijks borrels, jaarlijks een BBQ en diverse andere evenementen om de sociale samenhang te versterken en de onderlinge interactie tussen huurders te optimaliseren.

Iedere dinsdag is er de mogelijkheid om te lunchen in de foyer van het BioPartner 1 gebouw.

public

Leiden Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park is het grootste Life Science park van Nederland en het 5e Life Science Park van Europa. Hier is een unieke bundeling van bedrijven en kennisinstellingen te vinden die al sinds 1984 tot vruchtbare samenwerkingen en ontwikkelingen hebben geleidt. Ruim 160 bedrijven in de life sciences zitten hier vlak bij elkaar en komen elkaar regelmatig tegen op centraal georganiseerde bijeenkomsten zoals het Life Science Cafe, het CEO ontbijt of het Business Developers ontbijt. Daarnaast is er een goedwerkend netwerk en website waar vacatures en andere activiteiten gemeld kunnen worden. Hierdoor is er sprake van een grote mate van uitwisseling van personeel wat alle bedrijven en medewerkers ten goed komt en het netwerk permanent versterkt. Er kan gerust gesteld worden dat het Leiden Bio Science Park een unieke kracht heeft op basis van vele jaren ervaringen en dat het voor Life Science bedrijven eigenlijk een “must” is om hier aanwezig te zijn.Lees meer

Labs en kantoren

De te huren ruimtes zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de labratoriumsfaciliteiten vaak in de nabijheid gelegen van de kantoorruimten en volledig naar de maatstaven van deze tijd. Alle laboratoria zijn standaard voorzien van luchtbehandeling. Een groot aantal ruimten zijn eveneens voorzien van koeling, plof- en zuurkasten en de vloer is bedekt met chemische bestendige vloerbedekking. Uiteraard is uiterste zorg besteed aan brand- en persoonlijke veiligheid.

Centrale Faciliteiten

Het BioPartner Center Leiden is een bedrijfsverzamelgebouw met alle faciliteiten die startende ondernemers in de life Sciences nodig hebben zodat deze zich voor de volle honderd procent kunnen richten op hun ontwikkelingswerkzaamheden. Naast de laboratoria en kantoorruimten zijn er centraal een aantal faciliteiten geregeld om de ondernemer maximaal te kunnen ondersteunen. Zo is er tijdens kantooruren een bemande receptieruimte die bezoek ontvangt, de post faciliteert en bij afwezigheid telefonische assistentie verleent. Buiten kantoortijden is er een belbord ten behoeve van bezoekers. Verder is er een Goederenontvangst waar de pakketten worden aangenomen en geregistreerd, een maal per dag worden deze pakketten bezorgd. De gebouwen zijn voorzien van centrale vergaderruimtes en/of vergaderzitjes op de verdiepingen. Daarnaast verzorgt BioPartner Center een telefoon- en internetaansluiting. Tevens wordt er gezorgd voor de verwijdering van chemisch afval. Onze facilitaire dienst verzorgt ‘’Handy man’’ diensten. In het BioPartner 1 gebouw is een auditorium met 60 zitplaatsen waar audiovisuele apparatuur aanwezig is. Deze ruimte is tezamen met de foyer te reserveren. Voor grotere groepen kan de wand tussen het auditorium en de foyer worden opgevouwen hierdoor ontstaat er 1 ruimte voor de ontvangst van ongeveer 150 personen. In alle BioPartner gebouwen zijn pantry’s en in het BioPartner 3 gebouw (Galileiweg 8) is een bedrijfsrestaurant.

Ons team

Thijs de Kleer

DIRECTEUR

Thijs is de man aan het roer van Biopartner. Hij bewaakt de financiële gezondheid van de stichting en is het eerste aanspreekpunt voor nieuwe huurders en huurders met huisvestingsvragen. Behalve de strategische koers uitzetten schroeft hij ook graag eigenhandig meubilair in elkaar tijdens een van de vele Biopartner verhuizingen.

Rebekah Bikker

Strategy and communication

Rebekah richt zich op relatiebeheer, strategie, communicatie en events en ambieert waardevolle verbindingen tussen Biopartner en huurders onderling. Daarnaast fungeert zij in de snel groeiende organisatie als backup voor Thijs.Sharon Menges

Financiele administratie & HR

Sharon is de financiële regelaar en algemene vraagbaak. Zij zorgt ervoor dat alle facturen op tijd betaald zijn of verstuurd worden. Daarnaast is zij de sfeermaker en regelt zij fantastische bedrijfsuitjes.

Martien Hogewoning

Facilitair Manager

Martien wie kent hem niet? Al sinds 2004 is Martien als parkmanager een bekende op het LBSP en is sinds 2006 als facility manager bij Biopartner waar hij de verantwoordelijkheid heeft over al onze gebouwen. En weet hij precies wat er zich afspeelt in en om de gebouwen.

Edwin van Benschop

Catering Manager

Edwin zorgt als ervaren catering manager dat alles met betrekking tot catering goed verloopt. Heeft u een vergadering of een event en wilt u een overheerlijke lunch of koffie met iets lekkers? Neem dan contact op met Edwin, doorgaans te vinden in de Keet.

Barbara Brunnhuber

Executive in Residence

Barbara zet haar ervaring, kennis en netwerk in om startende ondernemers te coachen en te ondersteunen. Haar out-of-the-box manier van denken leidt vaak tot creatieve ideeën en oplossingen.

Christina Bagijn

Marketing en Communicatie

Christina zorgt voor de artistieke touch in de Biopartner uitstraling. Zij ontwikkelt de mooiste flyers, updates en inhoud voor de narrowcast en houdt de website up to date. Zij richt zich op marketing en communicatie en is daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de schoonmaak.

Maurice van den Bercken

IT - Facilitair medewerker

Maurice zorgt voor verbinding. Wilt u bereikbaar zijn en blijven dan bent u bij Maurice op de juiste plek. Hij zorgt ervoor dat u de juiste telefoon en internet verbinding heeft. Ook voor het klein technisch onderhoud staat Maurice graag voor u klaar.

Majid Aouaragh

Goederenontvangst - Facilitair medewerker

Majid weet precies wat te doen. Zijn stappenteller maakt overuren omdat hij er voor zorgt dat alle binnen gekomen pakketten op de juiste plek komen. En dat alle afvalstromen op de juiste manier verwerkt worden.

Nicole Hogewoning

Servicedesk medewerker

Nicole is te vinden bij de servicedesk in Biopartner 5. Naast het beantwoorden van uw mail en de uitgifte van sleutels en passen kunt u bij Nicole ook terecht voor al uw vragen met betrekking tot BHV.

Florien van Zuylen

Catering medewerker

Florien zorg er met veel passie voor dat er iedere dag diverse heerlijke huisgemaakte lunches voor u klaar staan. Dieetwensen? Geen probleem! Zij probeert graag nieuwe recepten voor u uit.

Kim Compier

Servicedesk medewerker

Kim is de vrolijke “noot” bij de servicedesk. De zingende collega die ervoor zorgt dat de sleutels, passen etc. voor u klaar liggen. Daarnaast is zij de administratieve ondersteuning voor haar collega’s.

Vragen?